Автори

Ова се само дел од авторите кои учествуваа во минатите две манифестации. Се надеваме дека бројот на учесници ќе се зголеми, листата ќе порасне, а 100 000 ПОЕТИ ЗА ПРОМЕНА ќе биде настан за паметење!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s