Фотографии 2013

Ова се дел од фотографиите од третиот организиран фестивал 100 Илјади поети за промена во Македонија, Струмица. Првото читања се реализираше во Старото забавиште и беше наменето за младите, додека второто се реализира во НУЦК „Антон Панов“, а на истото беше отворена и изложбата од изработените дизајни.

Ден

Ноќ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s