Марина Стојановска: Допири

Навлажни ги моите усни,
бакнувај ме, нежно.
Љуби ме бескрајно,
засекогаш.

Навлези во мене,
допирај ме,
допри во внатрешноста,
онаку каде никој не допрел,
во душата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s