Александра Спасеска – Хаику Триптих: Мотив Слобода

* * *

и птицата со
скастрени крилја знае
кога е в кафез

***
се вивнуваме
златниот кафез – низок
лет во место е

***
ако те пуштат
би полетал ли в небо
или би паднал?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s