Ален Нанов – Те чекам!

Светлината на твојот мрак,

грубоста на твојата љубов,
и идиотштината на постоењето…
Ама те чекам!

Одамна…

Некогаш како страв,
понекогаш бегство,
а сега – предизвик!

Тебе, последна љубовнице,
тебе, исконска веренице,
тебе – непознајнице!

Само уште ти,
предизвик си ми,

СМРТ МОЈА!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s