Поетско другарување со музика и гости во Гевгелија

Одржана во специфичниот амбиент, во центарот на Гевгелија, љубителите на поезијата имаа уникатна можност… Continue reading

Advertisements

Поетско читање во Гевгелија против насилство

Ова е меѓународна манифестација која преку социјално ангажирана поезија… Continue reading