Јовица Ивановски – Не дај боже

Ја извади камата и
му ја збрца во стомак
на првиот комшија. Continue reading

Advertisements

Поетско читање во Гевгелија против насилство

Ова е меѓународна манифестација која преку социјално ангажирана поезија… Continue reading