Никола Ристевски – Новото СонЅе на Слободата

Во ред ли е да молчиме со усти отворени?
Хаотично ли е ако гледаме со очи затворени?
Ќе биде ли на арно кога ќе дојде потешкото?
Или сè е сеедно, пак нека сврти Тешкото? Continue reading

Advertisements