2011

Благодарност до сите дизајнери кои се вклучија првата година ~

Advertisements

4 thoughts on “2011

  1. Pingback: Отворен КОНКУРС за постер на манифестацијата „100. 000 поети за промена“ за 2013 година | #100TPC - Macedonia

  2. Pingback: Отворен КОНКУРС за постер на манифестацијата „100. 000 поети за промена“ за 2013 година | Зеница

  3. Pingback: Отворен КОНКУРС за постер на манифестацијата „100. 000 поети за промена“ за 2013 година – think.mk

  4. Pingback: Дел од плакатите на „100 Илјади поети за промена“ | Reper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s