Фотографии 2016

Ова се дел од фотографиите од шестиот организиран настан 100 Илјади поети за промена во Македонија, Струмица. Промоцијата на зборникот, отворањето на изложбата и поетските рецитали се реализираа во Старото забавиште.

Advertisements